Aankomst

6 november 2007 - Bangkok, Thailand

Hallo allemaal,

Hier even een kort berichtje om jullie allemaal te laten weten dat ik veilig ben aangekomen. De vlucht was rustig, Bangkok is een gekkenhuis. Heb mijn hart vastgehouden in de taxi.... de lijnen op de weg zijn hier echt voor de sier. Maar ben heelhuids aangekomen bij mijn hostel, heb net heerlijk gedoucht en ga zo maar eens iets te eten zoeken. Nog geen foto's voor jullie, maar die zullen snel volgen. Dikke kus en tot snel.

1. steffie:
    heej wereldreizigster!!

sprak je net al op msn.. maareh.. echt vet dat je daar bent! en aan die wegen en taxichauffeurs zal je wel snel wennen denk ik! smakelijk alvast en tot snel!

kuskus
  2. je mop:
    he moppie,

heb je net als steffie net ook heeeel even op msn gesproken en nou zeg je niks meer, dus je tijd zal wel op zijn. maarja, ben blij om te zien dat jou eerste indruk van bangkok dezelfde is als de mijne was; een gekkenhuis. neem wel ff de tijd om daar een beetje de stad rond te gaan want dat is echt wel de moeite waard. verder hoef je alleen nog maar te weten dat ik enorm van je hou!
    xx je mop
  3. ester:
    Hey kimmie!
    jippie veilig aangekomen
    ben super benieuwd naar je foto's en hoop je snel een keer te treffen op msn hihi
    veel plezier kus es
  4. Yvonne:
    Hé lieverd,

Fijn om zo snel iets van je te horen. Ik ben blij dat je goed aan bent gekomen en dat je in ieder geval zonder de man/vrouw met het bordje Kim van Huijkelom de weg naar een hostel hebt gevonden :-)

Een hele dikke kus van je zus
    xxx
  5. Simone:
    Hey Kimmie...

Blij dat je veilig bent aangekomen !! :) ... Veel plezier & pas goed op jezelf he?!

Dikke kus Simon
  6. marielle:
    Haaaai Kim,

Mooi dat je veilig bent aangekomen :D leuk dat je al zo snel een berichtje op je site zet! Ben benieuwt naar de rest van je verhale..succes daar in bangkok ;) Zal vast heel vet fijn als je ff gewend bent!!

Tot snel spreeks
    KuS Marielle
  7. Mier&Dave:
    6 november 2007
    Volgens mij eten ze daar hond? Dus pas op.

Hai dushi
    Gelukkig ben je helemaal heel aangekomen. Ik zet morgen de pc de hele dag aan in de hoop dat je op msn komt, want ik heb je vandaag gemist!!!!
    Veel plezier en hopelijk spreek ik je moregn ff.
    Luv u dikke kussssssss Mier

Volgens mij eten ze daar ook veel vis...
  8. pa:
    6 november 2007
    hoi heer iets van mij ik ben blij dat je goed bent aangekomen ik hoop dat je het naar je zen hebt je hebt er al lang naar toe geleefd
    een dikke kus van mij pa
  9. brigitte:
    Lieve Kim

Geniet van Thailand , ik heb dit land altijd als mijn lievelingsland ondervonden. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam , het eten is fantastisch (erg erg pittig) en het stikt er van de jonge mensen die net als jij de wereld doortrekken, GENIET !!!!!! ik ga je ervaringen op deze site zeker volgen en als je weer terug bent en even uit wilt rusten in Parijs dan ben je van harte welkom
    Liefs
    Brigitte Xxxxxxxxxxxxxx
  10. Anita en John:
    Hoi Kim,
    Het grote avontuur is nu dus echt begonnen! Ga er volop van genieten en we blijven je volgen. Krijgen we nog een foto van je te zien op een heeeele grote olifant? Groetjes.
  11. pa:
    7 november 2007
    Hoy, Columbus dit type ik zelf goed he.

zo te horen loopt alles naar wens,
    volhouden zo!! doey.xxx